Zamknij
13:29, 31.08.2024

Na kartuskim Rynku pojawiło się mnóstwo stoisk ze smacznymi i zdrowymi produktami. Swoje owoce, warzywa, przetwory i wyroby sprzedawali producenci ekologiczni z regionu i nie tylko. Można było skosztować pyszności od gospodyń wiejskich. Kulinarne show dał kucharz Tomek Jakubiak.

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]

komentarz(1)

Dx Dx

0 0

Nie rozumiem pojęcia wędlina swojska ekologiczna czy świnie choruje się na pastwisku bez nawozów przecież daje się im paszę w której są zboża wcześniej pryskane dziś nic nie ma ekologicznego ludzie ..kasza gryczaną gdzie przed zbiorem pryszcze się glifosatem ..

09:59, 02.09.2024
Odpowiedzi:0
Odpowiedz