Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, w szczególności robienie kebabów, zgodnie z ustalonymi przepisami i standardami jakości. Odpowiedzialność za miejsce pracy, czystość, kontrolę jakości surowców. Ponadto moze być odpowiedzialna za opracowywanie nowych dań i kreowanie meni. Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów. Inkasowanie należności za sprzedawane produkty, zawieranie transakcji sprzedaży, obsługa kasy. Kontakt z potencjalnymi klientami w języku angielskim. W przyszłości po otwarciu nowych punktów sprzedaży, przemieszczanie się we własnym zakresie pomiędzy punktami. Praca w godzinach 10.00-23.00 (zależnie od godzin otwarcia lokalu), czas nienormowany, mozliwość pracy weekendy. Łączny czas pracy w miesiącu 140 godzin.
StPr/25/0593
data rozpoczęcia pracy od 02.06.2025
wynagrodzenie od od 4 666 PLN